ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ
ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!

Η εταιρεία AgroAction αποτελεί ένα πρωτοποριακό γραφείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, έχοντας στην διάθεση της ένα επιστημονικό επιτελείο, που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες που απαιτεί σήμερα η σύγχρονη επιχειρηματικότητα.
Χάρη στην εμπειρία και τις επιστημονικές γνώσεις των συνεργατών μας, παρέχουμε μία σειρά από υπηρεσίες τόσο σε αγρότες όσο και σε άλλες επιχειρήσεις.
Στην AgroAction λειτουργούμε με συνέπεια, επαγγελματισμό και επιτυχία, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για επιχειρήσεις, αγρότες και κτηνοτρόφους.
Ενισχύουμε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με την εκπόνηση και το σχεδιασμό αναπτυξιακών προγραμμάτων.
Σκοπός της επιχείρησης μας είναι η παροχή εξυπηρέτησης και συμβουλευτικής υποστήριξης υψηλής ποιότητας σε επιχειρήσεις και η σύνταξη γεωτεχνικών και οικονομοτεχνικών μελετών που σχετίζονται με την επιχειρηματική δραστηριότητα και την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.
Στην AgroAction αναγνωρίζουμε την σημασία των υπηρεσιών που προσφέρουμε και δουλεύουμε με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα για να καλύψουμε το σύνολο των αναγκών της επιχείρησής σας.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Οι εγκαταστάσεις της AgroAction βρίσκονται στην Ελευθερούπολη Καβάλας, στη διεύθυνση Φρίξου Παπαχρηστίδη 2.
Η έδρα της επιχείρησης αποτελείται από γραφεία και αποθηκευτικό χώρο, συνολικού εμβαδού 120 τ.μ. Υπάρχει επίσης χώρος για εκπαιδευτικά σεμινάρια ή ενημερωτικές διασκέψεις σε ολιγομελή τμήματα.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η AgroAction στελεχώνεται από έμπειρο και κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο είναι ικανό να σχεδιάσει και να υποστηρίξει τις ανάγκες και υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.
Το προσωπικό αποτελείται από Γεωπόνους, Οικονομολόγους, Δασολόγους, Μηχανικούς πληροφορικής και την απαραίτητη Γραμματειακή Υποστήριξη.
Θέτοντας ως βασικό σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας, υλοποιούμε προγράμματα συνεχούς κατάρτισης των στελεχών μας με εσωτερική εκπαίδευση ή με τη συμμετοχή σε σεμινάρια από ειδικευμένους φορείς.

Ιουλία Σγουρίδου

Ιδιοκτήτης

Κατερίνα Παπαδοπούλου

Διοικητική Υποστήριξη

Σταυρούλα Μπάη

Γεωργικός Σύμβουλος

Γιάννης Αντωνιάδης

Γεωργικός Σύμβουλος

Χριστίνα Ντούλα

Γεωργικός Σύμβουλος

Λέκκας Σοφοκλής

Γεωργικός Σύμβουλος

Σωκράτης Ιορδανίδης

Γεωργικός Σύμβουλος

Ειρήνη Βαλσαμίδου

Γραμματεία

Απόστολος Τιμοσίδης

Γραμματειακή Υποστήριξη

Πρόδρομος Τιμοσίδης

Γραμματειακή Υποστήριξη

ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΔΟΜΗ

Αγροτική Ανάπτυξη

Ο τομέας της αγροτικής ανάπτυξης αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας. Στην AgroAction αναπτύσσουμε δράσεις για τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

Επιχειρηματική Ανάπτυξη

Η AgroAction προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Είμαστε εδώ για να καθοδηγήσουμε σε ότι αφορά τα προγράμματα επιδότησης και τον σχεδιασμό της σχετικής οικονομοτεχνικής μελέτης.

Τμήμα Διοίκησης

Οι αρμοδιότητες της Διοίκησης ανάγονται στη διοικητική υποστήριξη των υπηρεσιών, στο σχεδιασμό και την επίβλεψη εφαρμογής των εταιρικών πρακτικών, την εκτίμηση των αναγκών του προσωπικού και των πελατών.

Τμήμα Γεωργίας Ακριβείας

Η Γεωργία Ακριβείας είναι το «νέο» που έρχεται στην ανάπτυξη του Πρωτογενούς Τομέα. Η AgroAction αναλαμβάνει τον σχεδιασμό – την υλοποίηση και την ανάπτυξη συστημάτων Γεωργίας Ακριβείας. Διαθέτοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό και συνεργαζόμενη με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συνεργατικών σχημάτων.

Γεωργικοί Σύμβουλοι

Είμαστε από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρίες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον ευρύτερο αγροπεριβαλλοντικό τομέα ήδη από το 2001. Έχοντας ως αρχή την ανάπτυξη κλίματος εμπιστοσύνης με τους πελάτες και με εφόδιο την εμπειρία άνω των 20 ετών στο χώρο, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες παραγωγών και επιχειρήσεων σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Top
Skip to content